Dagen före..

Konstigt att jul inte alltid är jul..  när man var liten så började man räknar ner i början av november, och sen när december började trilla på så gick de inte sova längre..Adventskalendern påminde en varenda dag om vad som närmade sig.. Och så fort jag var själv hemma så smög jag runt och letade efter vilket gömställe mamma hade valt för paketen detta år.. Paketen har lekat på alla tänkbara ställen i huset, vinden, kökssoffan, massa olika garderober och ute i något av uthusen..  shit va gott de var ..dagen innan jul så studsade man upp och ner..  gick och smygkollade å alla paket under granen och smygklämde lite om ingen såg.. Sen när mn vaknade alldeless för tidigt på julaftons morgon så var det en evig väntan att mamma och pappa skulle vakna så man fick sitt morgon paket.. och sen rullade dagen på med massa käk, släktingar och kalle anka..

Nu är julen på sin höjd en mysig dag med släkt och god man..  fan ja vill fortsätta ha den där känslan för julen som man hade när man var lite..  kanske inte de där maniska men känslan av världens bästa dag.. Julklappar bryr man sig ju inte om på samma sätt längre, men ja vill längta så mycket till julen fortfarande, längta så där mycket så de pirrar i hela kroppen av bara tanken på det...  Men men iår ska vi iallfall börja ha tomte igen och det tycker ja om, får se vem som får gå och köpa tidningen iår =)

Nu får man hitta annat som får det att pirra lite i kroppen.. nya jobbet känns jätte spännande så ja visst, skönt att ha bil igen ojaa =) Finns mycket som får det att pirra lite i kroppen nu..  men julen.. nja

Kommentarer
Postat av: emilia

blogga då sötnos!? annars kan jag ju inte läsa allt ditt ;P

2009-01-18 @ 21:34:19
URL: http://frokenkempe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0