Diverse fina soffor!


Eltonsoffan från Mio är otroligt snygg..  men tyvärr verkar den inte finnas länge..  Menmen there is a lots of fishes in the sea..  eller vad man nu säger.. =)

Det lutar iallfall åt en mörkare soffa i grått eller svart.. Det nya beigha..  mesproppfärg när man inte vågar..  Det är ju inte många år sedan alla skulle ha beight på allt.. Otroligt tråkigt.. men men  allt de svarta blir ju precis samma snart..  Men jag planerar ju iallfall att har lite ganska mycket färg på väggar och tyger o så, är väl alltid något =)

Lindexcheck..

 


Finns endel fina saker på lindex!  Sjalen är något jag absolut vill ha, God Jul Sara önskar tomten =)

Musiken just nu..

Tänkte dela med mig lite av otroligt bra låter som just nu finns på min playlist  =)

Tiger Army - Ghostfire
Foo fighters - Times like these
Nirvana - Jesus doesn`t want me for a sunbeam
Elton John - Tiny dancer
Rise Against - To them these streets belong
Rancid - Time bomb
Nirvana - Half the men i used to be
Dishwalla - Every little thing
N.E.R.D - Provider
Death cab for cutie - I will follow you into the dark
Counting Crowes - Colorblind
Joan Jett and the blackheart - Backlash

Se där.. en enda salig blandning av godis =)


Bebislängtan..

Är bebislängtan nåt som trillar på en när man blir äldre, konstigt.. Det sista har ja börjat smålängta lite tills man är i det stadiet där det är läge att skaffa barn.. Ja drömmer i prinsip varje natt att ja helt plötsligt får reda på att jag ska ha barn.. och då inte bara att jag är gravid utan att ja ska föda NU..  aaa  Det måste ju iallfall hänga ihop lite med bebislängtan.. Hursomhelst så är de inte de minst aktuellt att ens tänka på det nu =) Först blir det att jobba ett par år, få ordning på ekonomin igen efter 4 års studier och kanske det viktigaste..  Ha en karl att dela liv och bebis med =)
Min vänskapskrets i min hemstad börjar ju  mer eller mindre gå mot bebishåll allihopa.. sambo, hus o allt vad det innebär. Men men tills det är dags för mig så får ja nöja med med mina vänners underbara kids och inte minst att vara monster till den goaste ungen som finns =)

Jag planerar iallfall att skaffa mig 2 katter när ja väl flyttar, fick tyvärr sälja mina godingar när ja flyttade till studentlägenheten, går ju inte bo så litet med dom. Så nu sitter ja o hittar gudomliga katter nästan varje dag på nätet.. längtan längtan =)

Kolla in dom här godingarna =)

Thumbnail  Vill ni bo hos mig?  Ja ja ja

En extra tanke till en vän och julskyltning

30 november... Marikas födelsedag =) Idag skulle du ha fyllt 25! Och då självklart tänker jag lite extra på dig idag gumman!

Idag fortsätter jag med pluggandet..  shit..  känn som om vi inte kommer någonstans.. men de gör vi nog.. Vi har kommit en bit på bakgrunden och har 3 ytterligare besök på skolor i veckan..  usch usch.. vill bara ha de klart..  Kommer säkert skriva den meningen i varje inlägg tills det blir klart =)  Men känns skönt nu att veta vad jag ska göra när skolan är klar!  Jobba jobba jobba, tjäna pengar, skaffa ny lägenhet och bil.. ooo  vad underbart =)

Idag är det julskyltning utanför min dörr..  blir nog tokmysigt, och så fort det börjar skymma lite så ska ja möta upp Mija och gå runt o mysa lite!!  Det gillar jag de, speciellt  mycket eftersom det känns väldigt upplagt för att dricka årets första glögg och lussekatt =)  Me like!!



Lugn helg...

Japp.. så hade både fredag o nästan hela lördagen gått.. Egentligen så skulle jag ha spenderat min helg i Kalmar på studentfest, å de hade ju vart förbannat roligt!! Skulle ha blivit min sista sådan fest men men, har ju fått endel pluggande gjort istället.. fy fan vad ja längtar efter att vara klar med examensarbetet!!
Får iallfall hoppas att alla de som åkte fick en underbar helg... även om en del av mig hoppas på att de inte vart roligt haha.. =)

Idag har de blivit städ, tvätt och pynt, de är tokmysigt här nu =)

Gick en sväng o kikade i affärer förut, hittade en julklapp och en födelsedagspresent.. allt till min mor =) Shit de är assvårt med julklappar..  man vill ju köpa något som är genomtänk och något de inte själva hade tänkt på att köpa men de ändå blir glada över =)

Nu blir det film o lite sömn för mig innan det är dags att gå upp o plugga igen =)

Lycka Lycka Lycka =) Nu blir de till att köpa en trisslott!

Jag har fått jobb!

Nyss ringde bidrädande rektor och berättade att jag fick tjänsten! Är så glad =) Är riktigt skönt att veta vad man ska göra när man snart tar examen! Så hoppas att resten av dagen fortsätter så här! Idag ska ja kolla på en lägenhet så hoppas hoppas hoppas att den är lika bra som den är i min tanke! Eller iallfall att den går att göra fin =) O är det toppen så måste jag väl gå o köpa en trisslott idag. Har trots allt sökt lägenhet i 6 månader...  Hur stor chans är det att man hittar både jobb och lägenhet på samma dag, undefär lika stor chans som att vinna på en trisslott!! JUST DET!

Så min nästa inlägg bli förmodligen att jag har hittat en lägenhet och har vunnit storvinst!!  Vilken dag det kommer bli!! =)

Först blir de dock att sätta tänderna i massa litteratur! Inte lika roligt men det känns ändå lite pirrigt i kroppen i mitten av all annan lycka =) Så för första gången i mitt liv ska ja läsa om matematikhistoria och känna att det är lite pirrigt =)

New day

Jajjemen..  Då var endel av dagen schemat avklarat.. 

-Fått svar från intervju...  nepp
-Fått svar om ny lägenhet..  check  ( ska kolla på den imorgon, o vil jag ha den så är den min) Tar iallfall lite bilder där imorgon och lägger upp!
-Ny mobil..  Check.. Samsung touchWiz  tjohoo =)  roligt
-Lånad böcker.. check
-Gjort besök på en skola.. Check
-Börjat läsa litteraturen..  hell noo...  men ja kommer nog dit snart..

Är det så att jag väntar mig ett negativt beslut eftersom de inte hört av sig? skulle tro det va? Hoppas iallfall ännu!!

Ne nu ska ja leka lite med min mobil..  kanske kommer ett inlägg ifrån den snart istället =)


Ögongodis!


Här är fina villha-prylar som jag har hittat ikväll!

Kvällens MÅSTE till nya lyan blir absolut klockan från Handladesign.se! Man fäster alla delarna til klockan hur man vill och kan då göra en riktigt stor klocka, precis som jag vill ha det!

Blev också glad över att se att Ikeas sthlms serie har kommit i svart, det var riktigt fint!

Spännande dag imorgon!

Imorgon händer det massa saker, får svar från arbetsintervjun, svar om en lägenhet jag vill ha, besök på en skola för examensarbetet, bearbeta materialet, låna böcker på bibblan och min nya mobil kommer.

Tänk om jag både skulle få reda på att jag får jobb och ny lägenhet imorgon..  då är det lycka ska ja säga =) Då får de nog bli bubbel!!

Igår var jag med min mor och brors sambo i Ullares på Ge-kås..  Fifan säger ja bara, massa massa folk men men hittade lite grejjer som jag blev mycket glad över, En stor jätte fin silvervas och en stor spargris, även den i silver, svarta koppar som det står kaffe på och glas. Sen blev det mestadels bra att ha saker och endel leksaker till min systerson!

När vi sen skulle gå ut från butiken så står 3 där och säljer telefoner och upptäckte en hel del likheter med den försäljaren som sålde abonemang ifrån 3 till mig i veckan. Det märktes ju att de hade gått samma försäljningskurs iallfall hahaha  Tror 3:e affärsidè går ut på att först o främst skaffa killar som säljer, de ska även vara väldigt självsäkra och vara helt säkra på att alla runt omkring dem inte vill något hellre än att knulla med just honom. De får som nya en hel pärm med sliskiga kommentarer att använda och det viktigaste är att försöka bevisa för kunden att de gör en asbra affär..  detta gör de genom att det kommer fram ytterligare en försäljare och på något sätt undrar om ifall det verkligen går att göra ett så förmånligt abonemang.  Jaja det fungerade på mig iallfall..  Man känner sig lite lurad varje gång..

Nepp nu ska de kollas lite inredning, dyker väl säkert upp något vackert här sen..

Humor på alldeless rätt nivå!

Satt o kollade in Alex Schulmans blogg igår, där har vi perfekt humor! Praktikant amanda går in på Porseryds kontor med en lövblås haha..  Hoppas på fler inlägg med lövblåsen.. Måste finnas mängder med roliga offer!

-Konfetti och lövblås..  kan inte bli annat än roligt..  som tjära o fjädrar..
-Lövblås när någon är mitt i något roligt samtal..

Ännu roligare är ju alla humorbefriade människor som spenderar hela dagarna med att hata honom i kommentator fältet, hur orkar man lägga ner tid på någon man verkar tycka är den mest intelligentbefriade människan som finns? Nedu.. 1000apor det  är humor, alldeless alldeless underbart..

Annars är den bästa bloggen absolut Katrin Zytomierskas!

Bästa hemsidan att spendera någon timma på är absolut styleroom, där kan man kolla in massa rolig inredning som privatpersoner lägger upp. Självklart lite spännande att kolla på hur folk har det hemma, som att gå in till någon när dom inte är hemma och snoka. Älskar`t!!


Den lilla svarta...


Kikar på inredning på nätet varje dag, och hittar jätte mycket fint som hamnar på min önskelista =) Är ju i fullgång nu med att leta lägenhet, och när det väl blir dags för en flytt så kommer jag har jätte svårt för att bestämma mig.

Soffan från Furniturebox är jätte fin, men man förlorar ju det underbar hörnet =) Soffan från fabrik 19 är jätte fin, tycker att alla soffor med divan börjar bli lite tråkiga men denna hade lite roligare form med den kortare divanen.

Bolagret har mängder med under inredning några av mina favoriter är med på bilden! =) Plockade med tapeten på ytterligare en bild..  Den är så fin!!

Denna underbara tapet tillverkas av Osborne & Little och heter Grove garden! Den är ett måste i min nästa lya! Bildern är lånad från en mapp på styleroom!


Klurar vidare på diverse..

Japp  håller på o försöka luska ut funktionerna här.. skulle ju lagt upp massa roliga inredningsbilder, men det hinns inte med nu. Har spenderat några ytterligare timmar med att boka intervjuer, har fått två tider nu iallfall =)

Ikväll ska ja på Pedsex Parks pedagogmingel - Hål i väggen!!! Kommer bli askul, så de som dyker upp kommer då se Mig och mi(j)orna i tajta trikåer =)  Ska bli askul,  men bli tyvärr ingen fest ikväll..  guess what.... Plugg imorgon..  Ta mig bort!!

Wanted intedning

Har letat ny lägenhet ett bra tag nu och det har ju inte gått så bra.. Är fruktansvärt trött på min lilla studentlya på 25 kvm. Och på grund av att jag längtar så mycket så blir ja varje kväll sittande en stund o letar inredning på nätet och har hittat mycket ja vill ha =)


Jaja..   Bloggskapandet ...

Jaja..   Bloggskapandet blev ett försök att ta mig ifrån Examensarbete, igentagningsuppgifter och bokning av intervjuer!!  Fullt upp nu eftersom jag ganska snart är färdigutbildad förskollärare! De ska bli skönt att börja jobba igen efter ett par års pluggande =)

Jeje  vi får se vart den här bloggen tar vägen..  jag har ingen aning =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0